Kirby Triple Deluxe

Loop van links naar rechts en andersom en spring van voor in het scherm naar achteren in Kirby: Triple Deluxe, alleen verkrijgbaar voor systemen van de Nintendo 3DS-familie! Ontdek verborgen diepten door naar de achtergrond en terug te springen. Op deze manier kun je nieuwe gebieden verkennen, puzzels oplossen en vijanden ontwijken. Maar pas op: er liggen zowel voor je als achter je vijanden op de loer, en ze kunnen je van alle kanten aanvallen!

Kirby heeft een aantal bijzondere krachten: met zijn sterke adem kan hij alles op zijn weg opzuigen, van blokken tot slechteriken. Hij kan zichzelf zelfs volzuigen met lucht en door de lucht zweven! Gebruik de kenmerkende kopieerkracht van de kleine roze held door vijanden op te slokken en hun krachten te lenen.

Slok een vijand op die een zwaard draagt en gebruik vervolgens zelf een zwaard om het gevaar te bestrijden of slok een explosieve vijand op om de boel op te blazen. Gebruik vijfentwintig verschillende gekopieerde krachten, waarvan er 4 speciaal voor deze game zijn gemaakt! Je kunt elke keer dat je even op adem moet komen de besturing van je huidige gekopieerde kracht bekijken, dus er is genoeg tijd om je favoriet te vinden!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo 3DS Games
Product
 Heroes over Europe

Heroes over Europe is het vervolg op de Tweede Wereldoorlog vlieg game Heroes of the Pacific. Heroes over Europe is gebaseerd op de Europese luchtgevechten tussen 1940 en 1945 en volgt de geallieerden naar de aanval op Londen tot de vernietiging van Berlijn.

Spelers zitten andermaal in de legendarische cockpits van verschillende herkenbare vliegtuigen en beleven de meest intense dogfights die ooit in een game zijn gezien.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 3 Games
Product
 

God of War 3 Remastered

Deze actievolle en bloederige game zal de nieuwkomers aan de serie en de oud gediende meenemen in een gruwelijke rit in vol 1080p gameplay. Dit samen met soepele combat, vernietigende wapens, gigantische bazen en een compleet nieuwe photo-mode waarmee je de meest epische momenten kan delen met je vrienden en familie.

€ 17.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 4 Games
Product
 

Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots (25th Anniversary)

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is het laatste deel van Hideo Kojima's Metal Gear Solid-reeks. De game speelt zich af in een door oorlog geteisterde toekomst, waarin gigantische bedrijven de beste huurlingen gebruiken om de macht te grijpen.

Je bekijkt deze verwoeste wereld door de ogen van een oude Solid Snake die genoeg heeft van oorlog. Zijn opdracht, het infiltreren van enkele belangrijke locaties over de hele wereld, brengt hem naar het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Tijdens het heldhaftige slotakkoord van Snake's verhaal worden de losse eindjes aan elkaar geknoopt en de belangrijkste verhaallijnen afgerond. Je maakt gebruik van een vernieuwend vechtsysteem en een verbeterd besturingssysteem, waarmee je een ongeevenaarde controle hebt over de oude Snake.

De 25th Anniversary Edition van Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots bevat:

- De game Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots inclusief de trophy patch (bij andere versies van het spel is het een update)
- Een speciale omslaghoes ter viering van de 25e verjaardag van de Metal Gear serie
- Een mini poster

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 3 Games
Product
 

Puyo Pop Fever

Deze Sega klassieke puzzle game is een echte mindbreaker. Een leuke maar verwarrende game, het is aan jou om orde in de chaos te scheppen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Sony PSP Games
Product
 

Top Spin 2 (losse cassette)

Sla een balletje op met, tegen of als een van 's werelds 24 allerbeste spelers in deze tennistitel op topniveau! Supersterren als Maria Sharapova, Venus Williams, Andy Roddick, Lleyton Hewitt en Roger Federer zijn allemaal speelbaar - inclusief hun kenmerkende speelstijl perfect nagebootst in digitale vorm.

Wie meer wil kan in de Player Creator zijn eigen vedette vormgeven, door geslacht, leeftijd en zelfs huidskleur van de eigen sterspeler te bepalen.

€ 2.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 


Madden NFL 10

Madden NFL 10 is de nieuwe iteratie uit de populaire American Football serie. Dit jaar speelt emotie een grote rol in Madden NFL. Spelers zullen altijd goed naar de bal kijken, en als speler heb je ook nog eens meer invloed op het spel zelf.

Zo zal je tegenstanders echt naar de grond moeten trekken, dien je te worstelen om de bal en moet je aanvallen van verdedigers echt ontwijken. In Madden NFL 10 gaat het gevecht om elke centimeter door en het eindigt pas wanneer het laatste fluitsignaal heeft geklonken.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Xbox 360 Games
Product
 

Brave the Video Game

Speel in de single player modus als Merida, een geoefende boogschutster en de impulsieve dochter van koning Fergus en koningin Elinor. Los de puzzels op samen met de drieling. Laat koingin Elinor je helpen door haar te transformeren in een beer wanneer ze de arena binnen treedt.

De verschillende levels van het spel kunnen worden gekozen in 'De Stenen Ring.' Je kunt gebruik maken van verschillende bedeltjes namelijk: Vuur, Aarde, Lucht en IJs. Zo kun je elementaire effecten toevoegen aan haar boogschut- en zwaardaanvallen bij de strijd tegen de vijanden. Kijk goed naar je vijanden want ze hebben allemaal een zwakke plek!

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands producten PC Gaming Games
Product
 


Birdman

Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Blu ray Films
Product
 

Chicken Little Ace in Action

Disneys Chicken Little: Ace in Action is gebaseerd op de film die te zien is in de film Chicken Little. Je speelt dan ook met Ace, het superhelden-alter ego van Chicken Little. De andere karakters in deze game zijn de Hollywoodversies van Chicken Littles vrienden Billy Big, Malle Abby en Vis-Uit-Het-Water. De groep moet het opnemen tegen Foxy Loxy en Goosey Loosey die een plan hebben om de aarde over te nemen.

Je zult in De Avonturen van Ace tegen slechte buitenaardse robots vechten in meerder levels verspreid door het zonnestelsel. Dit vechten gebeurt in drie verschillende typen gameplay. Je vecht te voet als Ace, als Billy Big bestuur je een tank en wanneer je met Abby speelt, bestuur je een ruimteschip.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 


L.A. Noire

L.A. Noire is een interactieve detective dat zich afspeelt in de klassieke noir periode van de late jaren 40.

Rockstar's nieuwste game combineert actie, detectie en complexe verhalen en stelt spelers in staat om in een open wereld een reeks gruwelijke moorden op te lossen in een perfect herschapen Los Angeles met een na-oorlogse achtergrond van corruptie, drugs en jazz.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 3 Games
Product
 

Move Fitness (Move) (essentials)

Blijf fit, werk aan je gezondheid en wijs stress de deur met PlayStation Move.

- Stap je eigen ultramoderne sportschool binnen en laat de calorieën met behulp van je eigen personal trainer als sneeuw voor de zon verdwijnen.
- Pak er twee PlayStation Move-bewegingscontrollers bij en train je fit dankzij een op maat gemaakt actief en intensief trainingsprogramma.
- Raak doelen, voer stootcombo's uit en perfectioneer je timing met de ongelofelijke precisie van PlayStation Move.
- Neem het online via PlayStation Network tegen vrienden op of werk samen aan jullie gezondheid en vergelijk jullie statistieken om te zien wie het snelst vooruitgang boekt.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 3 Games
Product
 

Harry Potter And the Deathly Hallows Part 1

Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid en macht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de vrienden meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar de Duistere Krachten die hen omgeven, dreigen hen uit elkaar te drijven.

Ondertussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden. De lang gevreesde strijd is losgebarsten nu de Heer van het Duister het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein heeft overgenomen. Iedereen die hem tegenwerkt, wordt geterroriseerd en gearresteerd.

De Uitverkorene is nu de prooi waar alle Dooddoeners op jagen. Ze hebben de opdracht gekregen Harry op te pakken en naar Voldemort te brengen... levend.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Blu ray Films
Product
 The Land Before Time (losse cassette)

Voordat we in Jurassic Park erachter kwamen dat veel dinosaurussen mensen als een lekker tussendoortje zien, maakte de film Land Before Time van de troep brave dinokinderen heel grappige personages. Hun Game Boy Advance avontuur neemt de personages uit de succesvolle film en plaatst deze in een geheel nieuw verhaal waarbij jij de held bent. Het verhaal in het spel gaat dus als volgt: Littlefoot en zijn vriendjes worden bevangen door nieuwsgierigheid , nadat ze vast zijn komen te zitten in de grot die ze aan het onderzoeken waren op de rand van de Great Valley, omdat deze gedeeltelijk instortte. Als ze proberen te ontsnappen, komen ze er opeens achter dat ze niet alleen zijn er slaapt een Sharptooth in de grot! De jonge dinosaurussen vluchten alle kanten op en verdwalen in de Mysterious Beyond. Cera is gevangen genomen door een Scorposaurus in de woestijn, Spike wordt vastgehouden op een moerassig eiland door een boze Sharptooth, en Ducky verstopt zich voor een Spiderdon in de grotten. Het is aan jou als Petrie en, later, Littlefoot om je vriendjes te bevrijden en je weg terug naar huis te vinden. The Land Before Time voor Game Boy Advance heeft vijf spelwerelden, opgebouwd uit 20 afwisselende levels. Al jouw favoriete personages doen mee, iedereen is met liefde gemaakt met gedetailleerde animatie en intuA¯tieve besturing.

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands producten GameBoy Advance Games
Product
 

Violetta Rhythm Music

Violetta: Rhythm & Music laat de spelers het spannende en opwindende leven van een popster ervaren. Ze reizen de wereld over, maken muziek en beleven onvergetelijke momenten met hun vrienden uit de tv-show. Door in de schoenen van Violetta te stappen kunnen ze carrière maken en nieuwe lokaties en liedjes vrij spelen door elke uitdaging tot een goed einde te brengen. Op elk moment kan de speler naar een eerder level terugkeren om zijn of haar favoriete liedje opnieuw te spelen.

Violetta: Rhythm & Music bevat 8 liedjes, verspreid over 3 lokaties. Spelers kunnen verschillende kostuums en art vrijspelen om hun ervaring aan te passen en zich beloond te voelen voor hun werk. Personages uit de show voeren dialogen met de speler. Zij zullen de speler een hart onder de riem steken als hij/zij heeft gefaald, feliciteren bij succes en steun geven voor een show.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo 3DS Games
Product
 

Super Mario Advance (schade aan doos)

Let op, de doos heeft schade die zichtbaar is. Zie screenshot(s) om de schade te bekijken.

Mario's debuut op de Game Boy Advance maakt een dubbele impact: deze spelcassette bevat naast een opgepoetste versie van Super Mario Bros. 2 ook nog eens een actiegeladen versie van de klassieke Mario Bros. arcade game voor 1 tot 4 spelers. Of je nu alleen speelt of met drie vrienden, Super Mario Advance biedt vele uren vermaak van de kwaliteit waar Mario om bekend staat!

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands producten GameBoy Advance Games
Product
 

Urban Chaos

The new millennium approaches. Turmoil, crime, and famine rule. Gangs, terrorists and violent cults lurk around every corner. As one of two cops, you must try and bring order to the city. D'arci is a young and cunning super-sleuth with unsurpassed reconnaissance and infiltration skills.

As Special Forces veteran, Roper is known for his expertise in weapons and explosives. His skills are never questioned, but his mental stability is. Either one could be the hero this city is waiting for. But time is running out...

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 1 Games
Product
 

Guitar Hero On Tour Decades Bundle (los)

Let op! Losse bundel zonder doos.
De Guitar Hero Grip werkt enkel op de Nintendo DS en DS Lite.


Wordt een rockster! Speel klassieke songs uit de '70s, '80s, '90s maar ook populaire songs van vandaag. De grootste collectie muziek op je Nintendo DS ooit. Inclusief onder andere: Fall Out Boy, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi, REM, Queen en veel meer.
Deze bundel is los verpakt maar nog volledig nieuw.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product